Beursstands zijn er in vele soorten en maten. Van klein en compact tot groots en meeslepend. En hoe groter de wensen, des te hoger de kosten! Dat lijkt logisch. Maar als je budget niet tot in de hemel reikt, ga je op zoek naar betaalbare alternatieven. Die zijn er genoeg. Maar sluiten ze ook aan bij jouw eisen en wensen voor de ideale beursstand? Want vaak gaat het om standaardoplossingen waar je weinig tot geen persoonlijke accenten in kunt aanbrengen. En daarvoor ga je niet op een beurs staan. Je wilt immers opvallen, eruit springen!

Het kan met Deco Systems! Want daarmee creëer je een beursstand die er geweldig uitziet en waarmee je echt gaat opvallen! De mogelijkheden van Deco Systems zijn talloos. Daarmee is het een systeem dat letterlijk een nieuwe standaard neerzet!
Deco Systems zorgt ervoor dat je op een eenvoudige manier jouw eigen beursstand helemaal eigen kunt maken. Dat komt door de vele toepassingen die het systeem kent. We hebben de voordelen van Deco Systems hieronder even op een rijtje gezet. Dan weet je precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

De voordelen van een beursstand met Deco Systems:

Deco Systems bewijst zich iedere keer in de dagelijkse praktijk als een zeer innovatief concept. Een concept dat iedere keer beter wordt en steeds meer toepassingen kent.

Met de doeken die in het systeem worden gehangen kunt u heel eenvoudig uw eigen identiteit toepassen. De doeken zijn immers zijn geheel naar eigen inzicht en smaak te bedrukken. De wanden zijn in diverse afmetingen en uitvoeringen leverbaar, kunnen worden voorzien van signing, schermen en decoraties. 100% personalisering is dus gegarandeerd.

Deco Systems is een opmerkelijk simpel en slim systeem. U kunt dan ook uitermate snel het systeem opbouwen en weer afbouwen. Zonder dat er ingewikkeld gereedschap aan te pas komt.

De herbruikbaarheid van Deco Systems is groot. Het materiaal wordt grotendeels hergebruikt of wordt in reststroom verwerkt. Ook de reststukken aluminium gaan terug naar de leverancier. Deze worden dan omgesmolten voor een nieuw gebruik.

De voordelen van een beursstand met Deco Systems:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met je mee!

Thijs is Productieleider én Ontwerper; hij weet voor alles de juiste oplossing en als die nog niet bestaat ontwerpt hij hem zelf!

Meer weten?

Meer weten?

    Contactinformatie
    Bericht
    ;