Wij doen het anders

We kunnen het niet genoeg benadrukken. Duurzaamheid anno nu is een eerste vereiste. En dat is bij ons beslist geen green washing. Dat mag wel blijken uit de lijst van maatregelen die we nu al hebben toegepast in zowel onze bedrijfsvoering als in de privélevens van onze medewerkers. Duurzaamheid. Wij willen creatief, innovatief én duurzaam ondernemen. En zijn. En zo voelen we ons ook, tot in onze vezels. Groene vezels.

In de wereld van beurzen en evenementen is de herbruikbaarheid van stands en aanverwante materialen nog een zeldzaamheid. Beurzen zitten na de afbouw met bergen afval. Om nog maar te zwijgen van de gigantische hoeveelheden energie die er in korte tijd verbruikt worden. Met Deco Systems hebben we de weg ingeslagen naar de beurs met 0% afval en verspilling!

Op de beurs: zoveel mogelijk lokaal en recyclebaar
We houden er met onze inkoop bijvoorbeeld rekening mee dat we zoveel mogelijk werken met lokale leveranciers. En we onderzoeken actief hoe duurzaam zij werken. Op onze beurzen en evenementen, op onze stands, passen we zoveel mogelijk materialen toe die we hergebruiken, kunnen recyclen of circulair weer kunnen toepassen.

Deco Systems betekent moderne, onderscheidende standbouw zonder afval, altijd razendsnel op- en afgebouwd. We werken met aluminium extrusie-delen, die we nu al van 80% gerecycled aluminium maken en die we persen met groene Hydro-stroom. Onze doeken hergebruiken of recyclen we. Want we proberen zo weinig mogelijk afval te veroorzaken.

beurzen gebouwd met duurzame Deco Systems
herbruikbare Deco Systems wanden geplaatst
m2 éénmalige standbouwwanden bespaard

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met je mee!

Thijs is Productieleider én Ontwerper; hij weet voor alles de juiste oplossing en als die nog niet bestaat ontwerpt hij hem zelf!

Meer weten?

Meer weten?

    Contactinformatie
    Bericht
    ;