Is Deco Systems duur?

Wanneer je niet wilt afdalen naar het bekende standaard aanbod maar beleving en personalisering zoekt is Deco Systems hét systeem dat de brug slaat tussen de juiste prijs en optimaal resultaat. Niet de kosten van maatwerk, dus de hoofdprijs, maar wel een gepersonaliseerde oplossing met onderscheidend vermogen tegen een redelijk tarief.

Is Deco Systems duurzaam?

Deco Systems is een 100% duurzame oplossing. De aluminium profielen en kunststof koppelstukken die het kader (frame) vormen zijn volledig én keer op keer herbruikbaar. De doeken die in het frame ingespannen worden zijn circulair, uitermate geschikt voor hergebruik en ecologisch geproduceerd.

Waar is Deco Systems van gemaakt?

Deco Systems is gemaakt van geanodiseerde aluminium extrusie profielen, smart design kunststof koppelstukken en hoogwaardig bedrukt Decaux-, Decaux Blackback- of UV Decaux Blackback doek.

Wat maakt Deco Systems zo bijzonder?

Deco Systems is volledig te personaliseren waardoor het altijd precies en zeer hoogwaardig laat zien wat jij wilt laten zien. Deco Systems voorziet in de ideale mix tussen gedroomd concept en beschikbaar kapitaal.

Wat is Deco Systems?

Deco Systems is een standaard systeem met vele toepassingen, waaronder standbouw, waaraan je jouw eigen draai kunt geven. Deco Systems gaat daarin verder dan enig ander bestaand systeem.

Voor wie is Deco Systems bedoeld?

Deco Systems is een ideaal systeem voor de aankleding van beurzen, events, theaters en musea. Er is hierin heel veel mogelijk. De mogelijkheden en toepassingen van Deco Systems zijn eindeloos, dus voor praktisch iedereen geschikt.

Is Deco Systems eenvoudig te gebruiken?

Innovatie zit in het dna van Deco Systems, het systeem is opgebouwd uit slim ontworpen modulaire delen en is eenvoudig en super efficiënt in gebruik. Deco Systems heeft een extreem korte op- en afbouwtijd.