Standaard standbouw, zonder standaard uitstraling!

Natuurlijk zijn er meer standaard systemen. Met de nadruk op standaard. In alles.
En dat is precies waar Deco Systems het verschil maakt. Want wie alle mogelijkheden en uitvoeringen op een rijtje zet, ziet meteen dat Deco Systems een nieuwe standaard neerzet.

Met Deco Systems kun je heel makkelijk jouw eigen draai geven aan een standaard systeem met talloze toepassingen. Deco Systems is daarnaast super efficiënt en kent een zeer korte op-en afbouwtijd. Bovendien is ons systeem 100% duurzaam en herbruikbaar.

De vele voordelen van Deco Systems

Deco Systems bewijst zich iedere keer in de praktijk als een vernieuwend concept. Een concept dat steeds weer beter wordt en meer en meer toepassingen kent. Vandaar dat bedrijven graag kiezen voor dit slimme systeem. Hun inzichten zorgen er weer voor dat wij blijven innoveren.

Het grootste bewijs voor het feit dat Deco Systems nauwelijks nog een standaard systeem te noemen is, zijn de vele mogelijkheden die het systeem tot personalisering biedt. De doeken die in de aluminium frames worden gespannen, zijn geheel naar eigen inzicht  volledig te personaliseren. De wanden zijn in diverse afmetingen en uitvoeringen leverbaar, kunnen worden voorzien van signing, schermen en decoraties.

Een ander groot voordeel van Deco Systems is de snelheid waarmee het systeem kan worden opgebouwd en weer worden afgebouwd. En dat zonder noemenswaardig gereedschap. De wanden passen op nagenoeg elke vloer en dat maakt het tot een standbouwsysteem dat geschikt is voor elke denkbare gelegenheid.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Juist beurzen en evenementen creëren enorme hoeveelheden afval. Deco Systems is een systeem dat nul afval oplevert. Al het materiaal wordt hergebruikt of wordt in een reststroom verwerkt. Zelfs de reststukken aluminium gaan terug naar de leverancier om opnieuw te worden gesmolten voor een volgend gebruik.

De vele voordelen van Deco Systems

Het unieke verhaal van Deco Systems...

Als het om de aankleding van beurzen, events, theaters en musea gaat, is er veel mogelijk
Heel veel zelfs. Vooral als je budget geen grenzen kent. En je onbegrensd kunt ontwerpen en bouwen zoals jij dat wenst. Maar de realiteit is vaak anders. Moet je afwegen en calculeren,
En de ideale mix zien te vinden tussen beschikbaar kapitaal en gedroomd concept.

Je wilt niet weer moeten afdalen naar het bekende standaard aanbod.
Je wilt beleving en personalisering. Met zoveel mogelijk onderscheidend vermogen, en waar mogelijk zelfs echt maatwerk. Daarom is er Deco Systems. Hét systeem dat de brug slaat tussen de juiste prijs en optimaal resultaat.

Met Deco Systems kun je jouw eigen draai geven aan een standaard systeem met vele toepassingen. Dat super efficiënt is met een extreem korte op-en afbouwtijd. Dat 100% duurzaam en herbruikbaar is.

Innovatie zit in het dna van Deco Systems. Dus blijven we ons keer op keer weer opnieuw uitvinden. En wordt ons systeem steeds mooier, flexibeler, slimmer en breder toepasbaar.
Deco systems, ontwikkeld door de professionals van Decoriginals, staat voor het beste standaard standbouwsysteem, maar dan zonder die standaard uitstraling.

Deco Systems. De nieuwe standaard

Snel en efficiënt naar jouw ideale stand

Tijd voor design! Het eerste dat wij nodig hebben zijn de maten van de gewenste stand en het daarbij behorende grafische materiaal dat als afbeelding is opgemaakt.

Wij gaan vervolgens al dat materiaal controleren en beoordelen waarbij met name de juiste resolutie en de vlakverdeling van belang zijn. Waar nodig brengen wij correcties aan die de kwaliteit alleen maar ten goede zullen komen. Uiteraard adviseren we graag bij het verder optimaliseren van bestanden.

We gaan het maken. We drukken de doeken. Waarna deze door ons productieteam in pre-productie worden genomen. Dan volgt de installatiefase waarbij de doeken eerst uitvoerig worden geinspecteerd en vervolgens in het frame worden gespannen. Zo zorgen we ervoor dat alles er picobello uitziet.

We zijn er bijna. Nu is het zaak dat alle elementen van de gehele stand worden samengesteld. Alle componenten worden zorgvuldig gecontroleerd en getest en klaargemaakt voor transport naar de locatie van de beurs of evenement.
Eenmaal daar aangekomen wordt de stand opgebouwd en ingericht. En dat gaat razendsnel.
Door de uitvoerige pre-productie is de (af-)montage op locatie en fluitje van een cent. En daarmee wordt kostbare tijd  en huur bespaard van uw evenementenlocatie.

Er kan altijd iets misgaan. Of er moet last minute iets veranderd worden. Kan gebeuren. Daarom staan wij altijd standby om zo snel als mogelijk in te grijpen, te wijzigen of te corrigeren. Dat spreekt voor zich.

Snel en efficiënt naar jouw ideale stand

Veelgestelde vragen.

Algemeen

Deco Systems is een standaard systeem met vele toepassingen, waaronder standbouw, waaraan je jouw eigen draai kunt geven. Deco Systems gaat daarin verder dan enig ander bestaand systeem.
Deco Systems is volledig te personaliseren waardoor het altijd precies en zeer hoogwaardig laat zien wat jij wilt laten zien. Deco Systems voorziet in de ideale mix tussen gedroomd concept en beschikbaar kapitaal.
Deco Systems is een ideaal systeem voor de aankleding van beurzen, events, theaters en musea. Er is hierin heel veel mogelijk. De mogelijkheden en toepassingen van Deco Systems zijn eindeloos, dus voor praktisch iedereen geschikt.
Innovatie zit in het dna van Deco Systems, het systeem is opgebouwd uit slim ontworpen modulaire delen en is eenvoudig en super efficiënt in gebruik. Deco Systems heeft een extreem korte op- en afbouwtijd.
Deco Systems is gemaakt van geanodiseerde aluminium extrusie profielen, smart design kunststof koppelstukken en hoogwaardig bedrukt Decaux-, Decaux Blackback- of UV Decaux Blackback doek.
Deco Systems is een 100% duurzame oplossing. De aluminium profielen en kunststof koppelstukken die het kader (frame) vormen zijn volledig én keer op keer herbruikbaar. De doeken die in het frame ingespannen worden zijn circulair, uitermate geschikt voor hergebruik en ecologisch geproduceerd.
Wanneer je niet wilt afdalen naar het bekende standaard aanbod maar beleving en personalisering zoekt is Deco Systems hét systeem dat de brug slaat tussen de juiste prijs en optimaal resultaat. Niet de kosten van maatwerk, dus de hoofdprijs, maar wel een gepersonaliseerde oplossing met onderscheidend vermogen tegen een redelijk tarief.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met je mee!

Thijs is Productieleider én Ontwerper; hij weet voor alles de juiste oplossing en als die nog niet bestaat ontwerpt hij hem zelf!

Meer weten?

Meer weten?

    Contactinformatie
    Bericht
    ;