Geschreven door: Marijke Project Support van B2B FESTIVAL
13/02/2023

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

De bezoekende vakgenoten liepen door een expositie van iconische mountainbikes en BMX-fietsen uit lang vervlogen tijden naar hal 3 en kwamen hierdoor direct in de sfeer van het gezellige, informele ‘dealer only’ event.

Kort voor het fietsseizoen losbarstte werden de bezoekers op 12 en 13 februari bijzonder gastvrij ontvangen met Bossche bollen in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch voor het B2B festival. Er werd druk gepraat en gediscussieerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mountainbikes, racefietsen, BMX-fietsen en e-bikes.

Ruim 100 fabrikanten en importeurs presenteerden hun fietsen en fietsonderdelen in een full service stand, opgebouwd met zwarte profielen van Deco Systems. De organisatie Nieuwsfiets Media&Events had voor dit nieuwe tweedaagse event bewust gekozen voor ons ‘flexibele standbouwsysteem’. Dit bijzondere beursconcept geeft een stijlvolle uniforme uitstraling en ook voor iedere exposant de mogelijkheid voor het presenteren van hun eigen identiteit en boodschap door het gepersonaliseerde doek in het systeem. De exposant valt direct op met hun eigen presentatie.

Het ‘dealer only’ event was een groot succes en de bezoekers gingen geïnspireerd en vol nieuwe ideeën terug naar huis. Een tweede editie is door de organisatie al gepland in februari 2024 en veel exposanten hebben weer ingeschreven. De gepersonaliseerde doeken kunnen volgend jaar weer gebruikt worden. Een mooie, duurzame en kostenbesparende oplossing dus.

Meer weten over B2B FESTIVAL?

We vertellen je er graag meer over

Marijke is als projectmedewerker een steunpilaar bij bijna alle projecten. Ze staat altijd klaar om je te helpen.

Meer weten?

Meer weten?

    Contactinformatie
    Bericht
    ;

    Navigeer naar