Geschreven door: Marijke Project Support van Vakbeurs ENERGIE
13/10/2022

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Achttien jaar geleden ging het vooral over zonnepanelen, nu staan warmteopslag en hybride systemen centraal. Je auto gebruiken als powerbank voor woningen? Waar kan ik waterstof voor gebruiken? Op deze vragen zijn zeker antwoorden te vinden op de Vakbeurs Energie.

De beurs in de Brabanthallen is het ijkpunt voor professionals om de balans op te maken op het gebied van energie met de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van Energie. Het draait om innovatie, kennisdeling en business.

Er was veel in het werk gesteld om het zakelijke karakter te borgen. Onder andere door alleen zakelijke bezoekers toe te laten en ze mee te nemen in webinars en rondleidingen. De zakelijke uitstraling van de stands werd ook gewaarborgd doordat een groot aantal exposanten had gekozen voor ons pakket met als basis Deco Systems. Mooi verlicht, strak afgewerkt met een full colour bedrukte achterwand en baliesticker. Ze vielen op tussen de machines en waterpompen. Vanaf aanmelding is dit pakket zakendoen zonder gedoe.

Als exposant deelnemen aan Vakbeurs Energie betekent in gesprek gaan met een geïnteresseerd publiek, het aangaan van samenwerkingsverbanden. 10 tot en met 12 oktober 2023 staat alweer gepland en ook ons all-in standbouwpakket wordt weer aangeboden om het de exposant gemakkelijk en persoonlijk te maken.

Meer weten over Vakbeurs ENERGIE?

We vertellen je er graag meer over

Marijke is als projectmedewerker een steunpilaar bij bijna alle projecten. Ze staat altijd klaar om je te helpen.

Meer weten?

Meer weten?

    Contactinformatie
    Bericht
    ;

    Navigeer naar