Geschreven door: Lars Project Support van World of eMobility
30/10/2022

EXPO Greater Amsterdam

Hoe gaan we in de toekomst mensen en spullen vervoeren? Het is in transitie en verandert in een hoog tempo. Elektrisch maar hoe?

Op World of eMobility werden veel van dit soort vragen beantwoord. Hét nieuwe B2B & B2C evenement voor de gehele eMobility industrie. Particulieren en zakelijke bezoekers hebben zich hier uitgebreid laten informeren en inspireren.

Met kernwaarden als innovatie en design was de keus voor het full service concept met de aluminium frames van Deco Systems snel gemaakt. Deze keer met witte doeken en uiteraard de mogelijkheid voor op maat gemaakte gepersonaliseerde doeken. Vooral voor de startups was het hierdoor eenvoudig om ja te zeggen tegen deelname.

Op een steenworp afstand van Schiphol, maar in een groene omgeving. Een inspirerend evenement voor iedereen die in de e-mobiliteit actief is. Het was een bruisende ontmoetingsplek. Veel deelnemers hebben de gepersonaliseerde doeken meegenomen en opgeslagen voor de volgende editie in oktober 2023.

Meer weten over World of eMobility?

We vertellen je er graag meer over

Lars is Crew Chief; hij loopt voorop in de strijd van de productie en is daarnaast een geweldige spontane en behulpzame kerel, hij kan en zal je overal mee helpen.

Meer weten?

Meer weten?

    Contactinformatie
    Bericht
    ;

    Navigeer naar