Op het gebied van standbouw zijn er talloze mogelijkheden en bijna net zoveel aanbieders. Dus is het vaak een zoektocht naar wat nou echt het beste bij jouw wensen en eisen past. Standbouw op maat is vaak een kostbare operatie. En loont zich pas echt goed als er sprake is van veelvuldig hergebruik. Maar vaak is dat niet het geval en dan wil je een slim en flexibel systeem tegen zo laag mogelijke kosten. Helaas kom je dan vaak uit op de bekende standaardsystemen. Met de nadruk op standaard. De mogelijkheden zijn beperkt. Het systeem dicteert de stijl en vorm van je stand en dan leidt tot uniformiteit die je eigenlijk niet zoekt. Je wilt jouw eigen identiteit tot uiting brengen. Een personal touch die ervoor zorgt dat je er ook echt uitspringt!

Dat kan met Deco Systems! Het eerste en enige standaard standbouwsysteem dat niet voelt en oogt als een standaardstandbouwsysteem. Want wie alle mogelijkheden en uitvoeringen op een rijtje zet, ziet meteen dat Deco Systems een nieuwe standaard neerzet.
Met Deco Systems kun je heel makkelijk jouw eigen draai geven aan een standaard systeem met talloze toepassingen. Deco Systems is daarnaast super efficiënt en kent een extreem korte op-en afbouwtijd. Bovendien is ons systeem 100% duurzaam en herbruikbaar.

Standbouw met Deco Systems op een rijtje:

Deco Systems bewijst zich iedere keer in de praktijk als een vernieuwend concept. Een concept dat steeds weer beter wordt en meer en meer toepassingen kent.

De doeken die in de aluminium frames worden gespannen, zijn geheel naar eigen inzicht en smaak te bedrukken. De wanden zijn in diverse afmetingen en uitvoeringen leverbaar, kunnen worden voorzien van signing, schermen en decoraties.

Een ander groot voordeel van Deco Systems is de snelheid waarmee het systeem kan worden opgebouwd en weer worden afgebouwd. En dat zonder noemenswaardig gereedschap.

Al het materiaal wordt hergebruikt of wordt in reststroom verwerkt. Zelfs de reststukken aluminium gaan terug naar de leverancier om opnieuw te worden gesmolten voor een volgend gebruik.

Standbouw met Deco Systems op een rijtje:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met je mee!

Thijs is Productieleider én Ontwerper; hij weet voor alles de juiste oplossing en als die nog niet bestaat ontwerpt hij hem zelf!

Meer weten?

Meer weten?

    Contactinformatie
    Bericht
    ;