Zoveel musea, zoveel tentoonstellingen. En die wisselen uiteraard veel vaker dan de vaste collectie. En daar moet dus iedere keer weer de ideale ruimte voor gecreëerd worden. Met Deco Systems is dat een simpele zaak. De modulariteit, diverse afmetingen en toepassingen maken het mogelijk dat tentoonstellingen op hun allerbest voor de dag komen. Met een snelle op-en-afbouw en met een minimum aan afval. Want Deco Systems is uitermate duurzaam en 100% herbruikbaar.

Standaard standbouw, zonder standaard uitstraling!

Natuurlijk zijn er meer standaard systemen. Met de nadruk op standaard. In alles.
En dat is precies waar Deco Systems het verschil maakt. Want wie alle mogelijkheden en uitvoeringen op een rijtje zet, ziet meteen dat Deco Systems een nieuwe standaard neerzet.

Met Deco Systems kun je heel makkelijk jouw eigen draai geven aan een standaard systeem met talloze toepassingen. Deco Systems is daarnaast super efficiënt en kent een zeer korte op-en afbouwtijd. Bovendien is ons systeem 100% duurzaam en herbruikbaar.

De vele voordelen van Deco Systems

Deco Systems bewijst zich iedere keer in de praktijk als een vernieuwend concept. Een concept dat steeds weer beter wordt en meer en meer toepassingen kent. Vandaar dat bedrijven graag kiezen voor dit slimme systeem. Hun inzichten zorgen er weer voor dat wij blijven innoveren.

Het grootste bewijs voor het feit dat Deco Systems nauwelijks nog een standaard systeem te noemen is, zijn de vele mogelijkheden die het systeem tot personalisering biedt. De doeken die in de aluminium frames worden gespannen, zijn geheel naar eigen inzicht volledig te personaliseren. De wanden zijn in diverse afmetingen en uitvoeringen leverbaar, kunnen worden voorzien van signing, schermen en decoraties.

Een ander groot voordeel van Deco Systems is de snelheid waarmee het systeem kan worden opgebouwd en weer worden afgebouwd. En dat zonder noemenswaardig gereedschap. De wanden passen op nagenoeg elke vloer en dat maakt het tot een standbouwsysteem dat geschikt is voor elke denkbare gelegenheid.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Juist beurzen en evenementen creëren enorme hoeveelheden afval. Deco Systems is een systeem dat nul afval oplevert. Al het materiaal wordt hergebruikt of wordt in een reststroom verwerkt. Zelfs de reststukken aluminium gaan terug naar de leverancier om opnieuw te worden gesmolten voor een volgend gebruik.

De vele voordelen van Deco Systems

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met je mee!

Thijs is Productieleider én Ontwerper; hij weet voor alles de juiste oplossing en als die nog niet bestaat ontwerpt hij hem zelf!

Meer weten?

Meer weten?

    Contactinformatie
    Bericht
    ;